Dit ben ik!

Dit ben ik!

 

mooiere visite kopie.jpg

 

Hallo, welkom op de website van Dave van Roon!

En dat ben ik, student aan de Theaterschool, afdeling van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, daar volg ik de Opleiding Theater en Techniek.

 

 

Opleiding

ws 05.JPG

Op de OTT worden studenten klaargestoomd om als (ontwerpend) technicus te kunnen werken in de wereld van het theater, daarbij kan je je focussen op licht, geluid, decor/inspicientschap of technische productie. Voor mij is belichting en het maken van (decor)constructies altijd een prominente passie geweest.

Maar ik heb ook enige werkervaring als AutoCAD tekenaar en systeembeheerder. Het visueel plannen van systemen en maken van computernetwerken ligt mij dus ook wel. De laatste jaren ben ik bezig om die twee passies te verenigen door me te focussen op video en showcontrol. Daarbij ben ik ook dikwijls buiten het theater terecht gekomen, bijvoorbeeld in musea.

Het jaar 2012-2013 zal mijn afstudeerjaar zijn, waarin ik een scriptie ga schrijven over de wereld van Video en Showcontrol, om me meer te verdiepen in de verschillende keuzes en gevolgen. Daarnaast ga ik een ballet voorstelling maken die voor de helft in Toronto, Canada speelt en gedeeld wordt met een livestream. En uiteindelijk bij The Unit Showcontrol in Amsterdam een afstudeerproject.

 

 

Bedrijf

[DvR] PLAZA . 16

Naast school doe ik vakgerelateerde klussen, zoals licht of visuals op feesten, voorstellingen bouwen of breken, operaten, programmeren, editten en dat soort dingen. Via mond-op-mond reclame weten diverse makers waar ik goed in ben en vragen mij voor specifieke opdrachten. Ook werk ik soms voor mijn stagebedrijf van eind 2011, Rapenburg Plaza.

Sinds de zomer van 2012 is dat niet meer een hobby, maar echt werk, omdat ik me heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarbij heb ik dus ook een BTW-nummer en om werkgevers gerust te stellen een VAR-wuo verklaring.

KvK-nummer: 55847609

Stuur voor meer informatie of een verzoek gerust een bericht bij 'contact'.

 

 

Website

Op deze website staan verslagen van gedane klussen, voornamelijk opdrachten van school.

Rechts staan verschillende categorieën om sneller te zoeken.

Kijk voor een totaal overzicht op [Kluslijst]

 

Voor alles op deze website zijn de rechten voorbehouden, gelieve niks te publiceren of te gebruiken zonder een verzoek bij 'contact'. Voor alles wat ik hier geplaatst heb, heb ik zelf ook toestemming gevraagd, om foto's te maken of van derden te publiceren, of achtergrond informatie te delen. Staat hier iets wat qua rechten discutabel is, laat dat vooral weten!

 

 

LinkjeLinkjePlaats commentaar » • Verhalen: Overig

Feedback in afwachting van moderatie

Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...

Plaats commentaar


Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.

Jouw URL zal worden weergegeven
(Enters worden <br />)
(Naam, email & website)
(Sta gebruikers toe om contact met je op te nemen via een berichtformulier (je E-Mail wordt niet getoond.))


Juli 2022
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Search
Rss linkje