« Frankfurter MesseIstanbul 2012 »

Specialisatie - Tussenstand

20-03-12

Specialisatie - Tussenstand

De laatste weken heb ik mij bezig gehouden met specialiseren in 'video en data techniek'. Terwijl het gros van mijn klasgenoten diep in het DCU project zaten kreeg ik diverse workshops. Zo heb ik les gehad in het gebruik van mediaservers van Karl Klomp van Toneelgroep Amsterdam, heb ik een korte kijkstage gelopen bij Toneelgroep Amsterdam, bij 'Na de zondeval' en 'De russen'. Ook ben ik bij Beamsystems op bezoek geweest om te kijken naar hun materiaal en werkmethoden. Ondertussen kan ik werken (c.q. ik ken de basis van) met zowel de Hippotizer als de Catalyst en diverse randapparatuur. Hierover later een uitgebreider verhaal.

 

Ligeti 2012

Tijdens mijn specialisatie werk ik ook aan een voorstelling, waarvoor ik het systeemontwerp voor projectie maak en uitvoer. Die voorstelling is gedoopt 'Megalopolis' en brengt studenten van de Ligeti Acadamy, die vers gecomponeerde stukken ten gehoren brengen in een decor ontworpen door studenten Scenografie van de Theaterschool.

 

Zie hier vast een voorproefje. In deze trailer staan ook een aantal foto's van een tripje naar de Frankfurter Messe met een aantal klasgenoten en de workshops van Karl Klomp.

 

Speeldata:

Zaterdag 14 april: Conservatorium Den Haag

Maandag 23 april: Muziekgebouw aan het IJ

 

Meer info:

http://www.facebook.com/megalopolismuziektheater

 

Nog geen reactie(s)

Plaats commentaar


Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.

Jouw URL zal worden weergegeven
(Enters worden <br />)
(Naam, email & website)
(Sta gebruikers toe om contact met je op te nemen via een berichtformulier (je E-Mail wordt niet getoond.))


Juli 2022
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Search
Rss linkje