« 4 Ahoy2 d3 »

3 City Sense

03-06-13

3 City Sense

Mail_Footer_TheUnit.jpg

 

In het centrum van Utrecht is een nieuwe evenementen locatie, genaamd City Sense.

DSC_0624 kopie.jpgDiep onder de grond is een ruimte met een lange bar, diverse tafels en krukken, en aan een lange wand één grote projectie.

 

Website City Sense

 

Vervolg:

 

DSC_0623.jpgDSC_0624 kopie.jpg

 

Op 20 maart heb ik van Jarno Bekkering (namens The Unit verantwoordelijk voor het systeem) een rondleiding en uitleg gekregen van het systeem van City Sense. 6 projectoren krijgen hun content van een 7th Sense Delta server die zorgt voor de warp en blend om van het geheel één scherm te maken. Op twee plekken kunnen extra inputs ingeprikt worden zodat bijvoorbeeld Keynote presentaties als PIP’jes kunnen worden weergegeven. Geprogrammeerde presets kunnen door de klant vanaf een iPad aangeroepen worden over WiFi.

 

De Delta kende ik al aardig, omdat ik een aantal maanden eerder met Rapenburg naar Engeland gegaan was, voor een privé training van Ian Macpherson, de directeur van 7th Sense. Wat nu vooral interessant was om te zien, was het gebruik van sequenses. Aan het einde van de training hebben we een klus van 'een klant' voorbereid. De dag erna mocht ik die draaien. Een achtergrond over het hele scherm en een aantal PIP’jes van verschillende Powerpoint presentaties.

 

DSC_0747.jpg

De eerste klus die ik zelf mocht draaien had ook achtergrondjes en wat PIP’jes. Daarnaast ook een intro filmpje wat bestond uit 4 verschillende filmpjes, die soms allemaal wat anders lieten zien, soms allemaal synchroon liepen. Het inladen daarvan is nog wel een uitdaging, omdat de Delta werkt met uncompressed Targa sequenties. (Een reeks plaatjes i.p.v. een filmpje).

Hieronder een voorbeeld van een andere klant, waarbij er iets mis was met de Targa sequenties op de foto links. Een interessante uitdaging om dat om te bouwen tot de foto rechts.

CIMG0014.JPGCIMG0015.JPG

Later heb ik zelf ook een training gegeven aan projectie specialist Felix Zwinkels.

 

 

 

1 The Unit Showcontrol

2 d3

3 City Sense

4 Ahoy

5 Wembley

6 Westergas

7 RTL viert de zomer concert

 

 

Feedback in afwachting van moderatie

Deze post heeft 1 feedback wachtend op goedkeuring...

Plaats commentaar


Jouw e-mail adres zal niet worden getoond op deze site.

Jouw URL zal worden weergegeven
(Enters worden <br />)
(Naam, email & website)
(Sta gebruikers toe om contact met je op te nemen via een berichtformulier (je E-Mail wordt niet getoond.))


Juli 2022
Maa Din Woe Don Vrij Zat Zon
 << <   > >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31Search
Rss linkje